turk.net ten bedava internet

Turknet ten yeni bir yenilik
TurkNet, CeBIT'teki standını ziyaret edenlere 6 ay bedava internet abonelik paketi vererek deyim yerindeyse bir ilke imza atıyor. İnternet kullanıcılarına kendi yönetimindeki güçlü omurgası üzerinden 6 ay ücretsiz ADSL hizmeti vermeye hazrlanan TurkNet, bu kampanyasını 7-12 Ekim tarihlerinde düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda internet müdavimlerine tanıtacakalar. Kampanyadan yararlanmak ve yakından takip etmek için , 7. Salon 249 no'lu standı ziyaret edebilecekler.

TurkNet, diğer hizmetlerinin yanı sıra veri ve ses hizmetleri için hazırladığı avantajlı hizmet paketleri ve kampanyalarını da kullanıma koyacak. Standı ziyaret edenler, A Tipi Telefon Aboneliği için bedava 1.000 dakika kazanacak; G.SHDSL internet bağlantısına 2 ay süreyle ücretsiz sahiplenecekler.

Ayrıca TurkNet, fuar süresince, hosting (barındırma) ürünlerinde de indirim yapacak. TurkNet'in satın alma ve hosting yönetimi işlemlerinin online platform üzerinden gerçekleştirilebildiği yeni hosting sisteminde, hosting paketleriyle birlikte alan adı ücretsiz olarak veriliyordu. CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'na özel olarak, web ve mail hosting hizmetleri de yüzde 10 indirimli olarak verilecek.

0 yorum: