LG Electronics'ten 3 yeni dizüstü

LG Electronics Intel'in yeni nesil mobil platformu Centrino2 sistemine sahip 3 dizüstü bilgisayar modelini tanıttı (S510 / R510 / R410 serileri). Yeni ürünler, Montevina Platformu'nun özelliklerini mükemmel şekilde yansıtıyor. HD hareketli görüntü kodlama/ düzenleme ve çoklu program işleme gibi daha hızlı ve daha istikrarlı performans sergileme, sistemin başlıca özellikleri arasında yer alıyor. Ayrıca bu sistem, çevresel multimedya cihazlarıyla yüksek hızlı kablosuz LAN üzerinden da kolay bağlantı kurulmasını sağlıyor.

Intel Centrino2 (Montevina), DDR3 ve LED Backlight LCD'yi kullanan ve güçlü bir performans ile eğlendirme yeteneğine sahip olan S510, R410 ve R510'un Notebook pazarına liderlik etmesi beklenmektedir.

En iyi dizüstü bilgisayar S510

LG S510 serisi, Intel CoreTM2 Duo İşlemci T9600 (2.8GHz, 6MB, FSB 1066MHz) CPU ve 3GB DDR3 hafıza gibi en iyi performansı tercih eden kullanıcılar için en yüksek teknik özellikleri kullanıyor.

Intel Turbo Hafıza (2GB) ve multimedya performansını rakiplerden % 30-40 daha hızlı gerçekleştiren, geliştirilmiş 3D Grafik Kartı ‘NVIDIA GeForce 9600M GT her türlü çalışma ortamında istikrarlı bir performans sunuyor.

15.4 inç genişliğindeki LED Backlight (Arkadan aydınlatmalı) LCD, ortalama bir LCD'ye göre % 50 daha iyi ve net bir görüntü kalitesi sergiliyor ve pil tasarufu sağlıyor.

Eğlence için tasarlanan dizüstü bilgisayarı R410 / R510

R410 ve R510, güneşin ve ayın doğuşundan esinlenilerek tasarlandı. Böylece sofistike bir dış görünüm oluşturuldu. Yeni ürün, film ve oyunlara uygun bağımsız grafik kartına sahip olan bu bilgisayarlar, kolay veri yedekleme ve kurtarma için ‘Smart Recovery (Akıllı Kurtarma)' imkânı da sunuyor.

Dizüstü bilgisayarın durumunu teşhis eden Smart Indicator (Akıllı Gösterge) ile USB'den 6 kat daha hızlı aktarım yapan e-SATA portu, dizüstü bilgisayar kullanmayı daha konforlu hale getiriyor.

LG Electronics, Ekim ayı itibariyle 12 inç, 13.3 inç ve 17 inç'lik dizüstü bilgisayarları da Türkiye'de pazara sunmayı planlıyor.

0 yorum: