iphone kapis kapiss..


Turkcell ile Bağdat Caddesi'nde iPhone 3G çılgınlığı yaşandı..Turkcell, uzun zamandır merakla beklenen iPhone 3G'nin satışına başladı. Bağdat Caddesi'ndeki Turkcell mağazasında satışa sunulan iPhone 3G için saatler öncesinden kuyruklar oluştu.

Turkcell, Apple ile yaptığı anlaşma uyarınca, dünyada büyük ilgi gören iPhone 3G'nin satışına 25 Eylül Perşembe gecesi saat 24:00'dan itibaren başladı. Bağdat Caddesi'ndeki Turkcell mağazasında satışa sunulan telefonlar için yoğun talep geldi. Sabaha kadar açık kalan mağazada yüzlerce telefon satıldı.
iPhone 3G çılgınlığının yaşandığı Bağdat Caddesi'ndeki etkinlikler saat 21.00'da başladı. Cenk&Erdem'in sunuculuğu yaptığı geceye, mankenler Tülin Şahin, Ece Sükan, Özge Ulusoy, Lig TV yorumcusu Melih Gümüşbıçak, şarkıcılar Mirkelam, Nev ve Gökhan Özen, futbolcu Servet Çetin, oyuncu Sinemis Candemir, Basketbol Milli Takımları Teknik Menajeri Harun Erdenay, Basketbol Milli Takımları İdari Menajeri Barbaros Akkaş gibi çok sayıda ünlü isim katıldı. Hazırlanan tanıtımlarda manken Ece Sükan, defile ve moda çekimi görüntülerini iPhone 3G üzerinden gelenlere izletti.
Gecede yapılan çekilişe form doldurarak katılan yüzlerce kişi arasından 50 kişi iPhone 3G kazandı. İlk iPhone 3G talihlisi Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'in yaptığı çekilişle belirlendi. Telefona sahip olan ilk iPhone 3G tutkunlarına özel olarak hazırlanan tişört hediye edildi.

0 yorum: