bastan cikaran isik

İleri teknolojiyi ışığın baştan çıkarıcılığı ile birleştirerek teknoloji dünyasına duyguları da katan Philips Aurea, yeni serisi ile sahip olduğu teknolojiyi bir adım öteye taşıyarak izleme deneyimini görsel bir şova dönüştürüyor. Gelişmiş teknoloji ve kusursuz tasarımın keyfini bir arada yaşamak isteyenler için tasarlanan yeni Aurea, üstün görüntü ve ses kalitesi sunuyor.

Yeni Philips Aurea, sahip olduğu teknolojiyi daha da geliştirerek mümkün olan en etkileyici ve sinematik TV izleme deneyimini evlere taşıyor. Philips'in geliştirdiği Ambilight teknolojisinin son noktası olran Active Frame özelliği, TV ekranını çepeçevre sararak, ekrandaki renklerle mükemmel uyumu yakalıyor ve sürekli değişen ışık rengi ve parlaklığı ile görüntüyü yakından kuşatarak yumuşatıcı bir hale getiriyor. Yeni Aurea'da bulunan Active Frame özelliği, daha parlak ve canlı bir hale etkisi yaratan, yansımayı önleyici camlarla kaplı olması nedeniyle renkleri kusursuz bir biçimde yansıtıyor. En yeni Philips Perfect Pixel HD Engine özelliği sayesinde mükemmel görüntü kalitesi sunan yeni Philips Aurea, 2 milisaniye görüntü yenileme hızı sayesinde dünyanın en hızlı LCD TV olma özelliğini taşıyor.

30000:1 kontrast oranı sayesinde renkleri tüm parlaklığıyla gösteren yeni Philips Aurea Perfect Natural Motion teknolojisi, görüntüdeki hareketliliği hesaplayarak titreşimsiz ve yüksek netlikte görüntü sağlıyor. Aurea, şık ve kullanımı kolay uzaktan kumandasıyla, ışık seviyesini kapalı, rahat ya da dinamik olarak ayarlayarak ışık tarafından baştan çıkarılmanıza olanak tanıyor. Bekleme konumundaki elektrik harcamasını 0.8W'dan 0.15W'a düşüren yeni Aurea serisinde, 37 inç ve 42 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutu bulunuyor.

0 yorum: